Native of mobiele apps

Zoekt u iemand om uw idee uit te werken en te programmeren voor Android of iOS? Neem contact met me op, we bespreken uw behoefte, kijken wat kan en niet kan en komen een prijs overeen.

 

Websites

Ik maak uw website op maat of herwerk uw bestaande website. Indien u dat wenst, kan uw website resposive gemaakt worden, zodat hij ook correct wordt weergegeven op tablet of smartphone.

U kunt kiezen voor een front-end, waarbij u zelf weinig aanpassingen kunt doen, of voor een wabsite met backend. Een website met backend laat u toe om zelf de inhoud aan te passen, foto's toe te voegen, etc. Ik programmeer ook systemen voor ledenbeheer op maat.

Neem een kijkje bij de projecten om een selectie te zien uit mijn portfolio.

 

Consultancy voor het onderwijs

Bent u directeur of ICT-coördinator en zit u met een prangende vraag ivm de haalbaarheid van bepaalde projecten? Zoekt u een systeem om uw oudercontacten op een eenvoudige manier te organiseren? Heeft u vragen over hard- en software of zoekt u iemand die uw switchen en routers komt configureren? Of zoekt u een goede leverancier van degelijk recuperatiemateriaal? Neem contact met me op en ik help u verder.

 

Ik ben beschikbaar voor opdrachten. Contacteer me op kristiaan [dot] mannaert [at] gmail [dot] com