PROJECTEN

Op deze pagina vind je een aantal van mijn projecten. Onder de projecten staat nog wat meer uitleg over andere realisaties.

Ik maak projecten op maat en lever enkel volledige websites af. In de prijs zit aanvraag van een domeinnaam en webhosting, alsook structurele aanpassingen aan de website. Inhoudelijke aanpassingen worden jaarlijks verrekend. Deze prijzen komen we samen overeen.

Afdruk Crossfit

Crossfit Leuven logboek

Een applicatie waarin de leden van een Crossfit-community hun vooruitgang op het vlak van fitheid kunnen beheren.

 
Afdruk Haus Eberle

Haus Eberle

Een website voor een vakantie-appartement in Oostenrijk. De perfecte uitvalsbasis voor talrijke sport- en vrijetijdsactiviteiten zowel in de zomer als in de winter.

 
Afdruk Oogarts
Oogarts Winksele

Een website voor oogarts De Blauwe uit Winksele. Heel eenvoudige front-end, de gebruiker (eigenaar) kan zelf nieuwsberichten posten.

 
Afdruk Luyckx

Dermatoloog Kessel-lo

Een website voor Dermatoloog R. Luyckx uit Kessel-lo. Heel eenvoudige front-end, de gebruiker (eigenaar) kan zelf nieuwsberichten posten. Bij deze dokter heb ik de netwerk- en serverinfrastructuur geïnstalleerd in haar praktijk.

 
Afdruk IT-recup

IT-recup

Een overzicht van al het tweedehands netwerk- en computermateriaal in stock bij een zelfstandige hardwarehandelaar.

 
Afdruk Wijnpers

De Wijnpers

Een website voor de secundaire school de Wijnpers uit Leuven.

 
Afdruk Veemarkt

Veemarkt 6

Een website voor een praktijk kinesitherapie uit Diest.

 

ONDERWIJS

Voor het onderwijs heb ik een systeem geprogrammeerd waarlangs je op een heel eenvoudige manier oudercontacten kunt beheren. Je maakt een oudercontact aan en de ouders stellen hun rooster online op. Geen belasting meer voor de studiemeesters en de leerkrachten weten onmiddellijk wie wanneer op gesprek komt. Contacteer me voor meer informatie, de hele module is gratis.

Creative Commons-Licentie
Oudercontactmodule van Kristiaan Mannaert is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

APPS

Tijdens mijn studies ontwikkelde ik (samen met een team) 2 interessante apps voor Android:

  • totheloo toont alle openbare toiletten in Antwerpen en laat toe om er naar te navigeren met behulp van gps.
  • ezmoney toont alle bankautomaten in de buurt en laat toe om er naar te navigeren met behulp van gps.

Voor GBS 't Haegje uit Haacht ontwikkelde ik een systeem om naschoolse opvang van kinderen te registreren. De oudervereniging vroeg me om een scan-app te schrijven die QR-codes inscant en tijden registreert. Het back-endsysteem laat toe om gezinnen aan te maken, scanregels te controleren, aan te vullen en facturen te genereren en beheren.

Ik ben beschikbaar voor opdrachten. Contacteer me op kristiaan [dot] mannaert [at] gmail [dot] com